Kjenner du noen nyutdannede?

Næringslivet i Molde søker 40 nyutdannede til en rekke ulike stillinger. Kjenner du noen som kan være interessert?

29 bedrifter i Molde og søker nå etter 40 nyutdannede, med bachelor eller mastergrad, som får tilbud om en kickstart på karrieren! Bedriftene søker etter nyutdannede innen en rekke fagområder som IT, bygg, automasjon, produktutvikling, økonomi, bærekraft, engineering, elektro mm gjennom Trainee i Molderegionen ( TiM).

Gjennom den ettårig trainee-ordningen TiM, får nyutdannede en unik mulighet til å teste ut fagretninger/bransjer. Som trainee er en ansatt i en bedrift på vanlige vilkår til full lønn og med tett oppfølging av en mentor på arbeidsplassen. I tillegg får traineene delta i et spesialsydd program med sosialt og faglig tilbud sammen med de andre i traineeordningen. Dette gjør at en skaper seg et faglig og sosialt nettverk umiddelbart fra dag en. Vi vet at for mange nyutdannede kan det være krevende å starte i ny jobb og samtidig bygge opp sosiale arenaer. Derfor er traineeordningen genial, en får en verdifull arbeidserfaring som kan være et springbrett videre i karrieren og et solid nettverk. Som trainee er man ansatt i ett år i bedriften. Svært mange får tilbud om å fortsette i bedriften etter traineeåret.

Om det er noen du vil ha tilbake eller til Molde, tips de! Se oversikt over bedrifter og ledige stillinger her https://www.timtrainee.no/ søknadsfrist er 29. februar. Her er det mange muligheter!