Ny samling for "ferske Moldensere"

Har dere nyansatte? Torsdag 31. mars ønsker vi velkommen til nytt treff hvor nyinnflyttede og andre møtes for å bli kjent med andre nyinnflyttede.
Dato31. mars kl. 18:00 - 22:00
Last ned til kalender

Denne gangen møtes vi kl.18 på Panorama Bowling i Moldehallen. Etter ønske fra dere som har vært med tidligere, legger vi opp til en kort introduksjonsrunde før vi leker med bowling, shuffleboard og biljard. Panorama Bowling selger kald drikke, og har skjenkebevilling for øl og vin. Informasjon om Panorama Bowling og priser finner du her.

Et nettverk på fritiden er viktig for å trives, og vi ønsker at man skal møte folk og trives som ny i Molde! Vi ønsker velkommen til en uformell møteplass der nyinnflyttede og nyansatte kan møte og bli kjent med andre nyinnflyttede og nyansatte.

Alle yrkesgrupper, om du er helt fersk eller om du har vært ansatt i to år - vil du bli kjent med flere, er du hjertelig velkommen! Vi vet det kan være litt skummelt å komme helt alene, men vi lover lav terskel for å bli kjent og gode sjanser til å knytte nye vennskap! Vet du om noen som bør bli med, send invitasjonen videre og meld dere på sammen.

Hjertelig velkommen!

Fordi vi har reservert bowlingbaner, må vi ha påmelding også denne gangen. Meld deg på her: