Påskekampanje: ledige stillinger i Molde-regionen

Dersom dere har ledige stillinger, eller vet at dere kommer til å ha behov for flere ansatte fremover, inviterer vi til å bli med på felles markedsføringskampanje i perioden 6.-30.april. Kampanjen markedsføres over hele landet.

Å vise frem muligheter og ledige stillinger i regionen er et langsiktig og viktig arbeid. Når vi går sammen om å vise frem det vi kan tilby, når vi flere relevante søkere. Sammen bli vi større og det blir mer synlig at i Molde-regionen er det godt å bo og jobbe!

Vi kjører fast tre kampanjer i året, og når stadig flere aktuelle kandidater som ønsker å flytte hit. Vi får ilbakemelding fra bedrifter som opplever å få flere søkere fra flere deler av landet ved å delta i kampanjene. I høstkampanjen hadde vi 320.000 visninger av våre annonser og over 6.000 klikk på nettsiden med oversikt over ledige stillinger. Julekampanjen fikk hele 466.000 visninger av annonsene og over 14.000 klikk på nettsiden med oversikt over ledige stillinger.

Dersom dere ikke har konkret ledig stilling ute nå, men ansetter dersom den rette dukker opp, så kan dere også bli med på kampanjen for å vise frem mulighetene som finnes her!

Pris for å delta er kr 5.000- + mva. Meld dere på her: