Velkommen til Rekk opp hånda jenter!

8.mars 2022 ønsker vi velkommen til årets "Rekk opp hånda jenter!" på Høgskolen i Molde.
Dato8. mars kl. 12:00 - 15:30
StedHøgskolen i Molde
PrisGratis
Last ned til kalender

Det vi vil - det får vi til!

Hva er det som gjør at noen hopper i det og andre gruer seg for å ta sjansen på det de egentlig ønsker å få til? Vi ønsker velkommen til Rekk opp hånda jenter! på Høgskolen i Molde 8.mars 2022! Her møter vi fem svært dyktige og inspirerende kvinner som forteller om sine karrierer og valg. Alle er de kvinner som fortjener å bli sett opp til og som er forbilder i kraft av det de har fått til.

Vi starter dage med en lett lunsj fra kl. 12. Det blir også en god minglepause med kaffe og kake i løpet av ettermiddagen.

Irene Kinunda Afryie 400Px

Irene Kinunda Afriyie

Da vi så Irene i Lindmo på NRK 10.september, bare visste vi at hun måtte komme til oss på «Rekk opp hånda jenter» for å fortelle om sitt samfunnsengasjement! Hun har i flere år vært en viktig profil i mangfoldskonseptet Fargespill, og var blant annet solist på Nobelkonserten i 2018. I desember 2020 var hun programleder for NRKs klassiske Norge Rundt-julesending. Irene er en ærlig og uredd stemme som har en helt egen humoristisk måte å reflektere rundt sin egen plass i det norske samfunnet. Irene vil vise oss at politikk faktisk angår oss alle; hvilke klær vi går i, hvordan vi kommer oss til skole og arbeid, hvilken mat vi spiser, undervisningstilbudet på skolen, kulturen vi opplever og hvordan vi i Norge forholder oss til resten av verden. I dokumentaren «Irenes Valg» hadde hun som mål å vekke sofavelgerne, og få så mange som mulig til å stemme ved stortingsvalget høsten 2021.

Vi har flere spennende kvinner på programmet, så følg med, mer informasjon kommer.

Rekk opp hånda jenter ble arrangert første gang i 2019, og arrangeres i regi av Lederforum for Kvinner i Molderegionen og Høgskolen i Molde.

Sett av datoen og meld deg på i dag!

Spb Møre Mnf Hi Molde Avlang
* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.