Rekruttering av nyutdannede

Vi ser at det nå er mye større interesse for å få tak i nyutdannede, og at bedriftene vil vise seg frem og møte fremtidig arbeidskraft. Vi tror at felles profilering og prosjekter øker synligheten og bidrar til at flere får øynene opp for å bo og jobbe her.

Mandag og tirsdag denne uken har vi 35 bachelor- og masterstudenter (av 450 søkere) på bedriftspresentasjon og Topptur. 17 bedrifter er med på Topptur-prosjektet, og de stilte opp med over 30 representanter mandag. Nesten like mange fra bedriftene er med på dagens Topptur. Topptur er kjempepopulært og vi får vist frem regionen og bedriftene på en god måte - vi satser på flere slike fremover!

Har du sett annonse for Trainee i Molde (TiM), den siste tiden? Vi er nå i innspurten og er spent på hvor mange traineer bedriftene ansetter!

16.februar hadde vi, sammen med 8 TiM-bedrifter, med oss 75 NTNU-studenter ut på Olivia Solsiden for å vise frem trainee-ordningen og næringslivet i regionen vår. Denne uken deltar vi på Karrieredager i Molde og Trondheim, hvor vi markedsfører muligheter for nyutdannede.

På rekrutteringsmessen Bli med Hjem 6.april på The Hub i Oslo, treffer vi også mange nyutdannede, i tillegg til mange andre.

Se også sak i RB her.

Vil din bedrift delta på noen av prosjektene ovenfor nyutdannede? Ta gjerne kontakt med oss!