Shuffleboard og burger for Ferske Moldensere

Har dere nyansatte? Videresend denne invitasjonen til samling for Ferske Moldensere - stedet der nyinnflyttede og nyansatte møtes for å bli kjent med andre nyinnflyttede i Molde!
Dato22. juni kl. 18:00 - 22:00
StedRød Molde
PåmeldingInnen 20.juni
PrisDu betaler selv for mat, drikke og shuffleboard
Last ned til kalender

Vi møtes på RØD i Storgata der vi starter kvelden kl 18, med burger og en introduksjonsrunde rundt bordet for å bli kjent med hverandre.

Shuffleboards er reservert fra kl. 19.

Shuffleboard er et spill for alle, og er like hyggelig å spille uansett hvor mye man har spilt før. Her trenger du ikke å være redd for å prøve. 8 personer kan spille samtidig og blir vi mange lager vi en uhøytidelig turnering, med heder og ære til Ferske Moldenseres beste shuffleboard-spiller.

Vi vil at du skal trives som ny i Molde!

Et nettverk på fritiden er viktig for å trives, og vi ønsker at man skal møte folk og trives som ny i Molde. Vi ønsker velkommen til en uformell møteplass der nyinnflyttede og nyansatte kan møte, og bli kjent med, andre nyinnflyttede og nyansatte.

Alle yrkesgrupper, om du er helt fersk eller om du har vært ansatt i to år - vil du bli kjent med flere, er du hjertelig velkommen! Vi vet det kan være litt skummelt å komme helt alene, men vi lover lav terskel for å bli kjent og gode sjanser til å knytte nye vennskap! Vet du om noen som bør bli med, send invitasjonen videre og meld dere på sammen.

Hjertelig velkommen!

Fordi vi har reservert shuffleboards, må vi ha påmelding også denne gangen. Meld deg på her: