Sommerbåt mellom Hjertøya, Veøya, Åndalsnes, Vestnes, Midsund og Molde

Sommerbåten på Romsdalsfjorden går fra 17.juni til 21.august og gjør at vi lett kan komme til alle opplevelser rundt fjorden. Offisiell åpning av ruta på fredag!

I sommer kan du for første gang enkelt oppleve den vakre Romsdalsfjorden med hurtigbåten «Lagertha».

Båten tar deg med til en rekke spektakulære opplevelser som «Norges lengste steintrapp», havørnsafari, utallige tinder i Tindehovedstaden, badeparadiset Hjertøya og middelaldertur til Veøya. Sjekk ut alle muligheten her.

Bestill billett så er du sikret plass, rutetabell og booking finner du her.

Vi gratulerer The Northwest Experience, med Jan Kåre Brunvoll og Robert Opsahl-Engen, som tok utfordringen om drømmen vi hadde om mer aktivitet på Romsdalsfjorden. De investerte i ny hurtiggående båt som tar 50 personer! Vi takker også for godt samarbeid med sentrale aktører og kommuner rundt fjorden og Romsdalsmuseet spesielt som har satt opp de flotte middelalderturene til Veøya med gode guider!

Fredag går aller første rute av stabelen. Da blir det markering på Vestnes kl. 07:30, med ordfører Randi Bergundhaugen og Vestnes Næringsforum. I Molde hentes folk som skal til Hjertøya og Åndalsnes og Visit Nordvest, Romsdalsmuseet og Masterplan reiseliv blir med på båten. Kl. 09:35 er det markering i Åndalsnes med ordfører Yvonne Wold, samt representanter fra Tindesenteret, Romsdalen AS og Nordveggen. Kl. 09:45 vil ordfører Torgeir Dahl, som også er styringsgruppeleder i Masterplan Reiseliv, foreta den offisielle åpningen av Sommerbåt på Romsdalsfjorden, sammen med Molde Næringsforum. Båten går så videre til Midsund.

Møt gjerne opp til markeringene og bli med sommerbåten til våre spennende reisemål og opplevelser rundt fjorden.