Bli med i jakten på de beste traineene!

I august begynner hele 24 nyansatte sin trainee-periode i 17 ulike bedrifter i Trainee i Molderegionen (TiM). Til høsten starter vi med rekruttering av nytt trainee-kull for året 2023-2024. Ønsker din bedrift trainee?

Noen av traineene er allerede kommet i gang og noen starter over sommeren. De starter i bedriftene Admento, Astero, 2 i Axess, AXTech, Brunvoll, Christie & Opsahl, Consto, Elinett, 2 i Maritech, 2 i Molde Bærekraftshub, Nofence, 3 i Norconsult, Omya Hustadmarmor, R8Me, 3 i ROR IKT, TietoEvry og Xpro

Har din bedrift behov for arbeidskraft?

Jakter din virksomhet kompetent arbeidskraft og er det viktig for dere å ha tilgang til, tiltrekke seg og beholde kompetanse i regionen vår? Har dere planer eller prosjekter fremover som krever høy eller riktig kompetanse? Bli med i TiM og delta på felles profilering og langsiktig omdømmebygging som synliggjør at regionen har attraktive arbeidsplasser for nyutdannede.

Bedrifter innenfor alle bransjer kan delta og har mulighet til å ansette en eller flere traineer innenfor de fleste disipliner. For å nå flest mulig kandidater, starter vi rekrutteringen tidlig, og søknadsfrist for traineer kull 2023-2024 er 31.desember 2022.

Pris for å delta:

Markedsføring og rekruttering av søkere: kr. 15.000,-
Vi markedsfører TiM og deltakerbedriftene bredt over hele landet. Bli med i rekruttering av de beste kandidatene ved å melde på din bedrift.

Ansatte som deltar i trainee-programmet: kr. 40.000,- pr ansatt
Finner man de(n) rette kandidaten(e) blant søkerne, betaler man kr. 40.000,- pr. ansatt som deltar i trainee-programmet. Også fast ansatte som er ny i din bedrift kan delta i trainee-programmet. Se her for mer informasjon om hva den ansatte får ved å være med i traineeprogrammet: Les mer om Trainee i Molderegionen her!

TiM har også en egen nettside før søkere til trainee-programmet: www.timtrainee.no.

Trenger du mer informasjon om TiM? Kontakt prosjektleder Britt Blichfeldt: 48 31 35 60 // bb@moldenf.no

Ønsker din bedrift å delta i felles markedsføring og rekruttering? Meld dere på her: