Topptur + rekruttering = SANT!

15 bedrifter er med på rekrutteringsarrangement Topptur Molde/Romsdal 28.februar - 1.mars. 2022! Vil din bedrift bli med? Vi inviterer studenter til å møte næringslivet her og bli med på topptur i natur i verdensklasse. Ønsker din bedrift å møte studenter og vise frem hva vi kan tilby av næringsliv og muligheter i regionen vår?
Dato28. februar kl. 10:00 - 1. mars kl. 18:00
StedMolde
Last ned til kalender

Topptur Molde/Romsdal 2022
For noe år tilbake inviterte næringslivet bachelor- og masterstudenter til Topptur. Dette var svært populært og tilbudet og regionen fikk mye oppmerksomhet blant studentene. Vår region er utrolig attraktiv for toppturer og folk som er glad i å bruke naturen. Vi skal nå arrangere Topptur igjen og satser på at det ikke er restriksjoner, og at vi kan gjennomføre Topptur Molde/Romsdal 2022, 28. februar til 1. mars!

For studentene er det gratis å delta, de får påspandert reise til Molde ( innen for et maks beløp) og dekt hele oppholdet inkl guidet topptur. Bedriftene som deltar må stille med bedriftspresentasjoner, delta på middag med studentene og vi vil gjerne ha dere med på selve toppturen for nettverksbygging med studentene.

Når deltakende bedrifter er på plass går vi ut med tilbudet til studenter innen de fagområdene bedriftene ønsker. Deretter skal bedriftene sammen velge ut 40 studenter som får delta på Toppturen.

Ift gjennomføring så vil det bli i sett opp mot FHI sin anbefalinger for arrangementer når dato nærmer seg.

Mandag 28.februar:
Lunsj
Bedriftspresentasjoner med studentene
Middag, nettverksbygging og informasjon til topptur

Tirsdag 1.mars:
Topptur i Romsdalen - toppturerfarne representanter fra bedriftene ønskes velkommen til å delta!

Pris for å delta
Kr. 10.000 + mva pr.bedrift. Deltakeravgiften bidrar til å dekke markedsføring, reise, opphold og guider på topptur for studentene.

Profilering
Starter 20. januar.

Påmelding
Innen 19. januar.

Spørsmål?
Kontakt Britt Blichfeldt tlf 48313560 eller Britt Flo tlf 90799005.

Ønsker din bedrift å delta?

Meld dere på her: