INIT Molde 2022!

Vi kommer tilbake med ny dato når koronarestriksjonene letter og vi kan møtes og arrangere en skikkelig møteplass for alle dere som jobber med teknologi, IT og digitalisering.
Dato11. mai kl. 08:30
StedBjørnsonsalen, Scandic Seilet Hotel
PrisKr. 2.000 + mva pr.pers
RegistreringFra kl 08:00
PåmeldingInnen 1.mai 2022
AvbestillingKun skriftlig. Avbestilling senere enn 14 dager før konferansen belastes med full deltakeravgift.
Last ned til kalender

INIT Molde er møteplassen for alle som jobber med teknologi, IT og digitalisering. Det blir mange spennende tema på agendaen, og i år blir det stort fokus på den rivende utviklingen og alt det spennende som skjer innen IT og teknologi i vår egen region.

Torgeir Waterhouse, Haakon Bryhni og Chris Dale gleder seg til årets happening for teknologiglade folk.

Torgeir Waterhouse Lilla 250X250

Torgeir Waterhouse

Torgeir Waterhouse er en av Norges fremste og mest populære foredragsholdere innen emnet teknologi, og har innsikt i en rekke spennende temaer innen digitalisering, IT, tech og fremtiden. Han er tidligere direktør for internett og nye medier i IKT-Norge, han er en sentral aktør i debatten om IT-politiske spørsmål og har tidligere jobbet i Forbrukerrådet. I dag jobber han med IT-utfordringer fra bransjens ståsted. Han var med på å grunnlegge “Lær Kidsa Koding”, en norsk bevegelse med mål om å lære norske barn å kode og beherske sin egen rolle i det digitaliserte samfunnet.

Haakon Bryhni 250X250

Haakon Bryhni

Regjeringen sa i februar i år at Norge skal bli best i verden på digitalisering og at det da trengs målrettet satsing på raskt bredbånd til områder som ikke har et slikt tilbud i dag. 5G og høyhastighetsbredbånd i distriktene kan være med å skape nye arbeidsplasser og utvikle bedre velferdstjenester. Haakon Bryhni er forsker, teknolog, seriegründer, foreleser og investor. Han er 5G-entusiast, ekspert på superdatamaskiner og blockchain-teknologi og forsker i dag på 5G og internettforbindelser ved SimulaMet. For han er 5G ikke bare et nytt mobilnett, men også en stor superdatamaskin bygget med svært mye standardisert teknologi. Bryhni er også medeier og styremedlem i Troll Housing i Hustadvika, et av Norges største datasenter.

Chris Dale 250X250

Chris Dale

Chris Dale i River Security er en anerkjent sikkerhetsekspert nasjonalt og internasjonalt. Hans spisskompetanse er innenfor hendelseshåndtering og penetrasjonstesting. Penetrasjonstesting kan beskrives som hacking, men er ikke forbundet med den negative oppfatningen mange assosierer med en hacker eller hacking. Denne øvelsen som heter penetrasjonstesting foregår i avklarte rammer og gjennomføres med høy etikk og moral. Dette er ofte beskrevet som etisk hacking, hvor spesialisten er en som bryter seg inn i våre bedrifter og hjem med tillatelse, utelukkende for å hjelpe oss med å fokusere på våre forsvarsmekanismer. Dette avdekker sikkerhetshull og tilhørende risiko. Videre bistår Chris når en alvorlig sikkerhetshendelse har funnet sted og blitt avdekket. Da utfører han viktige oppgaver for å avdekke hvordan hendelsen har oppstått, samt sikre at bedriften kommer raskt tilbake til ordinær tilstand, med minst mulige tap.

Chris er en entusiastisk og engasjerende person, med stor innsikt i cyberkriminalitet og hvordan de kriminelle opererer. Han reiser verden rundt og foreleser for både forsvar, Fortune 500, regjeringer og mye annet. Han har bistått Digital21 i rapport rundt sikkerhet i næringslivet i Norge, samt bistått regjeringen i ekspertgruppe for å utrede sikkerhet i demokratiske prosesser.

I tillegg kommer det mange lokale bedrifter med ny og spennende teknologi og innovative løsninger!

Påmelding er bindende. Ved avmelding senere enn 14 dager før konferansen, betales full deltakeravgift. Ansatte fra samme bedrift faktureres samlet.

Vi følger FHIs anbefalinger for arrangementer. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset og vi tar forbehold om endring/kansellering i fht Covid og smittesituasjonen i Molde på arrangementstidspunktet. Gjennomføring vil være smittevernstilpasset. Hold 1 meter avstand. Hold hendende rene. Hold deg hjemme hvis du er syk.

Meld deg på her:

* Ja, jeg samtykker til at Molde Næringsforum (MNF) behandler personopplysninger om meg for å håndtere påmelding til MNFs arrangementer. Personopplysningene som behandles omfatter feltene i påmeldingsskjemaet, slik at MNF skal kunne registrere din deltagelse. MNF tar bilder på sine arrangementer som vil kunne distribueres på MNFs nettside og i sosiale medier.