Vi møter 90 studenter i Trondheim!

Onsdag 16.februar 2022 introduserer vi TiM-bedriftene Molde og næringslivet vårt for 90 studenter ved NTNU i Trondheim. Vi har god erfaring med at å møte studentene i en sosial setting, og presentere næringslivet, bedriftene og hvordan det er å bo og jobbe i Molde, er en svært god måte å skape interesse og oppmuntre studentene til å søke jobb i Molde på!

Bedriftene som deltar får kort presentere seg og deretter blir det god tid til å møte studentene og prate nærmere med de som kan være aktuell kandidater for din bedrift. Arrangementet er på Olivia Solsiden og vi møter studentene der kl 19.00.

Denne gangen møter vi studenter fra studieretningene Bygg- og miljøteknikk, Marin teknikk, Energi og Miljø, Industriell design, Produktutvikling og produksjon, Ingeniørvitenskap og IKT samt Økonomi og Finans.

Arrangementet er for bedriftene som deltar i TiM og skal ha trainee høsten 2022. Ønsker din bedrift å bli med til Trondheim? Ta kontakt med Britt Blichfeldt i MNF innen 14. februar, bb@moldenf.no // 48313560

Les mer om å bli TiM-bedrift i artiklene under.