Visit Nordvest har lansert foto- og filmbank!

Trenger din bedrift bilder fra Molde eller regionen? Se her! Visit Nordvest kan med glede fortelle at foto- og filmbanken med ca 900 foto- og filmfiler fra alle 11 medlemskommunene i Nordmøre og Romsdal, samt hovedattraksjonene i Nordvest er lansert.

Høsten 2021 kontaktet Visit Nordvest alle kommunene og ba om innspill på motiv og innhold som de syns burde med i fotobanken. Gå inn på denne lenken https://visitnorthwest.smugmug.com/og sjekk «galleri», her ligger alle kommunemappene med en rekke bilder fra hver kommune.

Fortsatt er det noen steder de har igjen å filme/fotografere, da været ikke spilte helt på lag, men det er produsert mye innhold fra alle kommunene. Det som mangler skal filmes våren 2022 og vil bli lagt ut forløpende når det er klart. Prosjektet er ikke avsluttet og skal videreføres fremover. Har du innspill på noe som mangler gi gjerne tilbakemelding på det til innholdsprodusent eline@visitnorthwest.no

Formålet med foto- og filmbanken er å fremme nasjonal og internasjonal markedsføring av Nordmøre og Romsdal som reisemål. I tillegg er det et tilbud til medlemmer og eierkommuner som trenger bilder og/eller film til bruk i sine kanaler. Eksempelvis bilder til egen webside, sosiale medier, stillingsannonser, presentasjoner eller i prosjekt med formål om å markedsføre bedriften eller kommunen. All bruk av filer i tråd med dette formålet er kostnadsfri for bruker. Visit Nordvest håper innholdet kan komme til god nytte for både bedrifter, presse og medlemskommunene.

Les mer om prosjektet her: https://visitnw.wordpress.com/2022/01/25/visit-nordvest-lanserer-foto-og-filmbank/